Rester etter middagen i går, ble brunch i dag.
Med så god kylling til overs måtte jeg utnytte den til siste slutt, restene ble kyllingsalat.
Jeg brukte
Kyllingrester, det ble ca 2 dl
2 ts tranebær og eplemarmelade
2 ss finhakket løk
2 ss finhakket stangselleri
2 ss Creme Fraiche
2 ss Majones
Ha i litt og litt av majones og Creme fraishe, vi er alle forskjellige og noen vil ha salaten sin bløt og noen vil ha den "tørrere"
Bland alt godt sammen og legg til side slik at ingrediensene godgjør seg.
Til Croquettene brukte jeg rotmosen som var til overs fra i går
griljermel/brødsmuler
1 eller 2 ts tørket ramsløk eller annet krydder du liker ferskt eller tørket
griljermel/brødsmuler
1 eller 2 ts tørket ramsløk eller annet krydder du liker ferskt eller tørket
Rullet de til kuler i brødsmuler, dyppet de i lettpisket egg og rullet de i brødsmuler igjen
Det er er viktig å rulle de i egg for å lage en hinne rundt kulene eller så smuldrer de bare opp i smulten.
Jeg fritterte mine, men du kan godt steke de i en panne.
Ta de ut når de er pent gylne og la de renne av på kjøkkenpapir.
Mmmmm. Så flink du er :)
SvarSlettNå ble jeg SULTEN!
Ha en flott kveld .
Klem
Som alltid - veldig fristende! Ha en fortsatt god helg:-)
SvarSlett