Min mann elsker syrlige desserter og han liker bitre smaker som man finner i grapefrukt og rosenkål.
Jeg elsker å lage mat til mine kjære rundt meg, det gir meg en tilfredhet og jeg er som et lite barn når de tar den første biten og venter i spenning på dommen om det er tommelen opp eller tommelen ned. Til spesielle anledninger pleier jeg å lage lime pai og har laget den i forkjellige variasjoner nå, men denne Valentinerdagen tenkte jeg å forsøke meg på noe annet.
4-6 porsjoner
Jeg elsker å lage mat til mine kjære rundt meg, det gir meg en tilfredhet og jeg er som et lite barn når de tar den første biten og venter i spenning på dommen om det er tommelen opp eller tommelen ned. Til spesielle anledninger pleier jeg å lage lime pai og har laget den i forkjellige variasjoner nå, men denne Valentinerdagen tenkte jeg å forsøke meg på noe annet.
4-6 porsjoner
8 plater gelatin
4 egg
4 ss sukker
1 dl appelsin juice
2 dl grapefrukt juice
2 dl grapefrukt juice
Pynt:
Bær
müsli
müsli
Bløt gelatin i kaldt vann. Pisk eggeplommene og sukker med en håndmikser og ha i
1/2 dl juice. Kryst gelatinen fri for vann og smelt den over vannbad, bland gelatinen med resten av juicen
Rør gelatin blandingen i en tynn stråle i eggene. Pisk eggehvitene stive og vend dem forsiktig i eggemassen.
Fordel desserten i 4-6 porsjonsglass og sett dem kaldt et par timer.
Pynt med bær og müsli like før servering og ha på noe grønt for kontraster.
Pynt med bær og müsli like før servering og ha på noe grønt for kontraster.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar