Om bloggen

Bloggen begynte som en dagbok over familiens måltider, rett og slett for at jeg skulle holde litt orden på hva vi spiste og ikke minst gjøre et forsøk på å spise variert. Det fulgte ikke med så mange oppskrifter i begynnelsen, men det var mer ment som inspirasjon. Oppskriftene kom etterhvert og det samme gjorde bedre bilder for den saks skyld Jeg er ingen fotograf og det ser man av bildene, men jeg forsøker å gjøre det beste ut av enkle midler og liten tid. Å style i en evighet har ikke jeg tid til og maten blir kald og uspiselig. Får jeg det ikke til i løpet av noen minutter, ja da får det bare være. Barna har lært å legge inn to minutters pauser og er mamma riktig heldig får hun fem. Som dere ser av bildet under hvor jeg feiret dagen min for noen år siden fikk jeg fem minutter, avisen ble trukket frem. Når aviser, annet lesestoff og mobiler kommer frem, ja da vet jeg at jeg har fått ekstra tid:)
Jeg hadde en del blogger for forskjellige temaer, men det ble litt mye å holde styr på så nå gjør jeg et lite forsøk på samle alt her inne.

Jeg er diabetiker og derfor er det viktig å spise sunt og variert, men med noen familliemedlemmer som ikke tåler syntetiske tilsetningstoffer må mye av maten lages fra bunnen av og de forskjellige søtningstoffene som finnes på markedet er ikke alltid løsnigen for oss.

Måltidene og bloggen gjennom uke er planlagt slik:

MANDAG
Rester/kylling
MiniMeg

TIRSDAG
Fisk
Meg/DIY

ONSDAG
Suppe/vegetar
Give aways

TORSDAG
Pasta/nudler
Nyheter innen kjøkken, interiør og dekor

FREDAG
 Fisk eller noe godt ungdommene liker

LØRDAG
Hjemmelaget junk-/fastfood
Restaurant og shopping

SØNDAG
Søndagsmiddag
Kake eller søtsaker


Jeg gjør et forsøk på å ikke lage de samme rettene to ganger, men noen ganger må vi bare ha noe igjen ellers blir det kaos i heimen. Kaker, bakst og søtsaker kan dukke opp når som helt og da kan du helt sikkert regne med at middagen er noe jeg har laget før.
 Jeg har gjort forsøk på å lage ukes menyer, men det har endt ganske fort, føler ikke at jeg har nok på bloggen for å gjøre den så variert som jeg ønsker.
Planen er der og planer er å forøke å få med en handle liste også. Spise godt til en rimelig penge er mottoet for 2015.

Fokuset for bloggen er mat, men mine/våre interesser er så mangt og jeg vil vise frem andre prosjekter og små rare ting jeg føler for å dele.
Det kommer en plan på hvordan disse tingene skal få plass her inne, men så hender det at noen dager er mer hektiske enn andre så da kan det hende at noen innlegg vil vike litt fra planen.

Håper dere finner inspirasjon og får glede av bloggen.


KlemRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...