Leste om din hang til flesk og duppe. Jeg er fra Moss og han som driver Evert's er min nabo her i Son. Moro å lese.
Men jeg vil dele noe med deg...det er nemlig hvordan man lager duppa.
Etter du har stekt flesket, blir det en del fett til overs. Dette jevner du med hvetemel, tilsetter melk, salt og pepper. Duppa skal være "litt" tykk. Hvis du vil kan du tilsette et par dråper sukkerkulør, men det er ikke nødvendig :) Jeg er vokst opp med at det serveres brune bønner til flesk og duppe :)
Hei :) Jeg lurte på om du hadde flere av de fillippinske matoppskriftene å dele ? Jeg kom over denne siden og så oppskriften på rislappene som jeg husker så godt var kjempegode da jeg var mindre. Men jeg er oppvokst her i Norge så har ikke fått spist fillippinsk mat siden jeg var liten og det hadde vært artig å lage det .
Litt lenger nede på høyre side av denne bloggen finnes det en samling med etiketter og en av dem heter filippinsk, der har jeg noen få oppskrifter. Sliter med samme problem som deg, jeg er oppvokst her og går på mitt 42ende år. En gang i blant dukker det opp retter som jeg får lyst til å prøve meg på og noen av dem er filippinske, så følg med under den filippinske etiketten det kan hende det dukker opp flere etterhvert.
Marsipan kaken så lekker ut!!!!
SvarSlettShasti
Tusen takk
SlettHei Liza.
SvarSlettLeste om din hang til flesk og duppe. Jeg er fra Moss og han som driver Evert's er min nabo her i Son. Moro å lese.
Men jeg vil dele noe med deg...det er nemlig hvordan man lager duppa.
Etter du har stekt flesket, blir det en del fett til overs. Dette jevner du med hvetemel, tilsetter melk, salt og pepper. Duppa skal være "litt" tykk. Hvis du vil kan du tilsette et par dråper sukkerkulør, men det er ikke nødvendig :) Jeg er vokst opp med at det serveres brune bønner til flesk og duppe :)
God sommer til deg og dine.
Hilsen
Gitte J. Martinsen (Son, Akershus)
Hei Gitte
SlettTakk for oppskriften, men jeg har laget flesk og duppe selv også:)
Mvh
Liza
Hei :) Jeg lurte på om du hadde flere av de fillippinske matoppskriftene å dele ? Jeg kom over denne siden og så oppskriften på rislappene som jeg husker så godt var kjempegode da jeg var mindre. Men jeg er oppvokst her i Norge så har ikke fått spist fillippinsk mat siden jeg var liten og det hadde vært artig å lage det .
SvarSlettMvh Anne
Hei Anne
SlettLitt lenger nede på høyre side av denne bloggen finnes det en samling med etiketter og en av dem heter filippinsk, der har jeg noen få oppskrifter. Sliter med samme problem som deg, jeg er oppvokst her og går på mitt 42ende år. En gang i blant dukker det opp retter som jeg får lyst til å prøve meg på og noen av dem er filippinske, så følg med under den filippinske etiketten det kan hende det dukker opp flere etterhvert.
Mvh
Liza