Fusilli Boil-in-bag sponset.
Jeg nevnte disse bollene tidligere denne uken, men de blir nok ikke slik som han jeg har fått oppskriften av. Selv om jeg bruker tilsvarende ingredienser blir de annerledes enn når de lages i Italia. Uansett disse er gode til pasta, til tapas eller som den gode gammeldagse kjøttkaken i brunsaus.
4 porsjoner Sopps Fusilli Boil-in.bag
2 mediumstore strimlet squash
Revet parmesanost til servering
Basilikum til pynt
Til 20 golfball store kjøttboller
400 g kjøttdeig
150 g finhakket salami
1 egg
1/2 dl melk
1 håndfull hakket frisk persille
1/2 dl finrevet parmesanost
1 dl brødsmuler
3 ss finhaket fersk basilikum
2 fedd hakket eller presset hvitløk
1 ts pepper
Litt salt etter ønske, husk at salamien er salt også.
Legg bollene på et bakepapir kledt stekebrett og stek dem midt i ovnen i ca. 20 minutter på 200 C til de er gjennomstekte.
Mens kjøttbollene steker kan du lage en enkel tomatsaus
800 g hakkede tomater, ferske eller hermetiske
1 mellomstor hakket løk
1 fedd presset hvitløk
1 ts tørket oregano
1 grønnsaksbuljong
Kok opp og mos med en stavmikser, la så tomatblandingen småputre til den er kokt inn til en tykkere saus
Jeg salter ikke denne sausen, for meg er det nok salt i buljongen og kjøttbollene.
Tilslutt tilbereder du pastaen slik det står på pakningen og strimler squashen.
Dander squashen som et rede i en dyptallerken eller pastaskål.
Bland pastaen i tomatsausen og legg en porsjon i midten av squashredet.
Tilslutt legger du ønsket mengde kjøttboller, dryss parmesanost over og pynt med litt basilikum.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar