Deilig enkel fisk og pastarett
Sponset innlegg.
Kombinasjonen fisk, nøtter, smør, hvitløk og sitron er en av mine mange favoritter.
Denne retten tar ikke lenger tid å lage enn å koke opp Boil-in-bag fusillien fra Sopps som er ukens testprodukt.
Denne retten tar ikke lenger tid å lage enn å koke opp Boil-in-bag fusillien fra Sopps som er ukens testprodukt.
Til 4 personer trenger du
4 porsjonere boil-in-bag
2 ss olje
3 ss smør
2 fedd hvitløk
1 dl hakket valnøtter
1 dl hakkede mandler
200 g sopp skåret i staver
200 g sopp skåret i staver
400 g Torsk skåret i skiver/biter
1 håndfull hakket persille
1-2 sitroner
Kok opp lettsaltet vann og når vannet koker har du i posene med pastaskruer.
Deretter syeker du opp hvitløk og nøttene i olje og 1 ss smør på middels varme, når dette er gyllent har du i oppskåret sopp.
Deretter har du fisk som du steker til den er gjennomstekt, smelt i resten av smøret og tilsett først juicen av en sitron, ha i litt mer hvis du vil ha den syrligere. Salte og pepre etter ønske og tilsett persillen
Hvis du synes den blir for tørr ha gjerne i litt ekstra smeltet smør.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar