mandag 2. februar 2015

Høyrygg sandwich


Med deilige rester etter gårsdagen søndagsmiddag måtte jeg lage noen deilige sandwicher til middag i dag. Skiver med deilig kjøtt, lett salat og eple bbqsaus
Men du kan bruke vanlig bbqsaus også


Dette kjøttet har blitt trukket på svak varme i 7 timer,

Til 4 personer
600 g tynnskåret kjøtt
4 gode brødskiver

Eple BBQ saus 

1 hakket løk 
1 chili
1 fedd presset hvitløk
,-2,5 dl usukret eplemos
3 ss tomatpure
1 dl mørk sirup
0,5 dl soyasaus
1 ss Worcestershire sauce
1 sitron
pepper

Bland alle ingrediensene i en blender og mos til en klumpfri røre.
Ha blandingen i en kasserolle og kok opp under omrøring, når den begynner å boble setter du ned varmen til svak varme og la den småputre i ca. 30 minutter og rør med jevne mellomrom slik at ikke den svir seg.

Salat
2 hjertesalat strimlet
1/2 agurk skåret i strimler
En håndfull rukkolasalat

Dressing
3 ss Majones
3 ss Creme fraishe
1 ss dijon sennep
1/2 ss eplesider eddik
1/2 ts sukker
Salt og pepper

Tomater til pynt.

Bland alle ingrediensene til dressingen sammen og hell den over salaten og bland godt.

Sett sammen sandwichen.
Stek opp kjøttet raskt i en panne på høy varme, 1-2 minutter
Legg en god porsjon salatblanding på brødskiven.
Legg så på kjøttet, hell på bbqsaus og pynt med noen tomatskiver.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...