mandag 13. mai 2013

Spekefat

Hva med et lite spekefat til lunsj på 17. mai 
Så enkel å sette sammen, litt eggerøre, litt potetsalat og noe spekemat.
Når man skal feire Norges nasjonaldag så synes jeg spekemat må dukke opp i løpet av dagen.

Ingredienser til 4



Eggerøre
6 egg
2 ss fløte
3 ss finhakket gressløk
litt salt og pepper
rør sammen
og stek over medium varme og rør hele tiden.

Potetsalat
6 nypoteter som er litt større enn egg
3 ss hakket sylteagurk
2 stilker vårløk
1/2 ts paprikapulver
1 klype pepper
1 klype salt
2 ss majones
2 ss creme fraishe
Del alle ingrediensene i ønsket størelse, bland i majones og crene fraishe og krydre

12 skiver spekeskinke fra Gilde
1 akevitt pølse fra Tind
1 spekepølse fra Tind

Siden det er 17. mai må det være norskt)
Du må jo selv velg hva du vil bruke, hva med god fenalår og morrpølser.




1 kommentar:

  1. Helt enig, Liza :-) Kommer du til Gøteborggata 29. Mai?

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...