Hva med et lite spekefat til lunsj på 17. mai
Så enkel å sette sammen, litt eggerøre, litt potetsalat og noe spekemat.
Når man skal feire Norges nasjonaldag så synes jeg spekemat må dukke opp i løpet av dagen.
Ingredienser til 4
Eggerøre
6 egg
2 ss fløte
3 ss finhakket gressløk
litt salt og pepper
rør sammen
og stek over medium varme og rør hele tiden.
Potetsalat
6 nypoteter som er litt større enn egg
3 ss hakket sylteagurk
2 stilker vårløk
1/2 ts paprikapulver
1 klype pepper
1 klype salt
2 ss majones
2 ss creme fraishe
Del alle ingrediensene i ønsket størelse, bland i majones og crene fraishe og krydre
12 skiver spekeskinke fra Gilde
1 akevitt pølse fra Tind
1 spekepølse fra Tind
Siden det er 17. mai må det være norskt)
Du må jo selv velg hva du vil bruke, hva med god fenalår og morrpølser.
Helt enig, Liza :-) Kommer du til Gøteborggata 29. Mai?
SvarSlett