fredag 10. mai 2013

Fiskeburger

Hjemmelaget fiskekaker er enkle å lage og det beste med det er at du vet hva ingrediensene er.
Vi liker fiskekaker og burgere, det er lett næringsrik mat.



900 g hvit fisk
jeg brukte en blanding av torsk og sei
1 ss potetmel 
1,5 dl fløte
1,5 ts salt
¼ ts malt hvit pepper 
4 ss hakket gressløk
2 fedd presset hvitløk
1 egg

1. Skjær fisken i mindre biter og ha den i en matprosessor sammen med resten av ingrediensene eller som meg en stavmikser. La matprosessoren gå i 15-20 sekunder til alt er blandet, men fremdeles grovt.
2. Form til fine burgere og stek dem pent brune.
Jeg severte disse med salat og råkostsalat på burgerbrød og bacon
Råkostsalat-/coleslawoppskrift HER
Oppskrift på brød som jeg liker å bruke som burgerbrød HER
eller så kan du kjøpe.

1 kommentar:

  1. Spennende og fristende med fiskeburger :) Det må bli neste prosjekt på kjekkenet!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...