Legg til bildetekst |
Den kan lages som en stor porsjon i en bolle eller som kuvert dessert i små glass.
Denne gan gen brukte jeg friske bær, men jeg har ofte fått den servert hvor man har brukt frosne bær, når bærene smelter blir sauset. En blanding av friske og frosne jordbær hadde kanskje gjort seg, med bare friske ble den tørr. Kanskje man kan lage litt pure av 100 g ekstra jordbær med 1 ss sukker og helle over bærene.
500 g jordbær
250 g blåbær
250 g blåbær
50 g mandler,
5 plater gelatin
0,5 liter Kremfløte
3 stk egg
3 ss sukker,
frøene av en vaniljestang
Legg bærene i en glassbolle.Dryss over hakkede mandler og 1 spiseskje sukker
Legg gelantinen i bløt i kalt vann.
Legg bærene i en glassbolle.Dryss over hakkede mandler og 1 spiseskje sukker
Legg gelantinen i bløt i kalt vann.
Visp kremfløten.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar