Lasange er mann og barns favoritt og vi har det altfor sjeldent i følge familien
Du kan lage denne fra grunnen av men noen ganger tyr jeg også til enkle løsninger som halvfabrikata
Enkel salat av hjertesalat, tomater og revet parmesanost
toppet med hjemmelaget krutonger
Krutonger
3 gamle brødskiver
smøres med en god pesto på den ene siden og del opp i terninger,
stekes så i hvitløksolje
Dressing
Fersk presset sitron juice
Til en form bruker jeg
1/2 løk
400 g kjøttdeig
100 g sjampinjonger
1 stort glass med Dolmio tomatsaus
Oppskrift på hjemmelaget saus HER
1 pk Toro hvitsaus
7 dl melk
Lasange plater
1/2 beger Cottage cheese
1/2 pose med Arla mozzerella ost
Vellagret Norvegia
revet Parmesanost
Legg tomatsaus, lansangeplater, cottagecheese og tomatsaus,
legg på plater, hvitsaus og mozzerella
Tislutt har du på tomatsaus, plater, norvegiaskiver og på toppen revet parmesan ost.
Bak Lasangen i ovnen på 220 grader i 20 minutter eller hva det står på pakken du bruker.
Jeg synes lasange er best når den får stå litt,så denne retten kan du fint lage dagen i forveien.
Vinanbefaling: Gato Negro Cabernet Sauvignon
Vinanbefaling: Gato Negro Cabernet Sauvignon
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar