tirsdag 14. mai 2013

Lansagne

Lasange er mann og barns favoritt og vi har det altfor sjeldent i følge familien
Du kan lage denne fra grunnen av men noen ganger tyr jeg også til enkle løsninger som halvfabrikata


Enkel salat av hjertesalat, tomater og revet parmesanost
toppet med hjemmelaget krutonger

Krutonger
3 gamle brødskiver
smøres med en god pesto på den ene siden og del opp i terninger,
stekes så i hvitløksolje

Dressing
Fersk presset sitron juice
Til en form bruker jeg
1/2 løk
400 g kjøttdeig
100 g sjampinjonger
1 stort glass med Dolmio tomatsaus

Oppskrift på hjemmelaget saus HER

1 pk Toro hvitsaus
7 dl melk

Lasange plater
1/2 beger Cottage cheese
1/2 pose med Arla mozzerella ost
Vellagret Norvegia
revet Parmesanost
Legg tomatsaus, lansangeplater, cottagecheese og tomatsaus,
legg på plater, hvitsaus og mozzerella
Tislutt har du på tomatsaus, plater, norvegiaskiver og på toppen revet parmesan ost.
Bak Lasangen i ovnen på 220 grader i 20 minutter eller hva det står på pakken du bruker.
Jeg synes lasange er best når den får stå litt,så  denne retten kan du fint lage dagen i forveien.

Vinanbefaling: Gato Negro Cabernet Sauvignon



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...