Denne uken har jeg forsøkt å sette sammen en variert meny, håper den faller i smak.
Innlegget kan printes, men sjekk handlelisten med det du allerede har hjemme.
MANDAG
TIRSDAG
ONSDAG
TORSDAG
FREDAG
LØRDAG
SØNDAG
DESSERT
Søtsaker
HANDLELISTE
500 g kyllingkjøttdeig
400 g kjøttdeig
800-1000 g laksefilet
800 g sei eller annen hvit fisk
1 pk bacon
500 g pasta penne
2 boks hermetiske kikerter
2 bokser hermetiske knuste tomater
Tomatpure
1 kg pommesfrites
2 løk
1 blomkålhode
500 g fersk spinat
250 g sopp
agurk
paprika
mango
granateple
hvitløk
hvitløk
1 sitron
3 dl kremfløte
1,5 dl pistasjnøtter
3 dl kremfløte
1,5 dl pistasjnøtter
1 boks cottage cheese
250 g revet blanding med Norvegia. Jarlsberg, Mozzerella og Edamer
Burglur
Tahini
Ramsløk pure eller basilikums pesto, valgfritt, pynt og ekstra smakstilsetning til blomkålsuppen.
BASISVARER
Hvetemel
Egg
Smør
Olivenolje
Olje til steking
Grønnsaksbuljong
Tørket oregano
Tørket persille
Malt spisskum
Gurkemeie
Cayennepepper
Gurkemeie
Cayennepepper
Pommesfrites krydder
Salt
Pepper
Salt
Pepper
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar