Denne uken har jeg lagt med en resterett hvis du laget Søndagens rett fra forrige ukesmeny, men im du ikke gjorde det kan du bruke ferdigkjøpt roastbeef, pulled beef eller steke opp godt kjøtt som entrecote, ytrefilet eller svinefilet.
MANDAG
Sandwich med høyrygg
TIRSDAG
Eksotiske seikaker
Eksotiske seikaker
ONSDAG
Tante Bs Mulligatwnysuppe
Tante Bs Mulligatwnysuppe
TORSDAG
Fisk i terteskjell
Fisk i terteskjell
SØNDAG
UKENS GJÆRBAKST
DESSERT
HANDLELISTE:
Dette innlegget kan printes ut.
Husk å sjekk hva du selv har hjemme mot handlelisten så får du ikke dobbelt opp.
Couscous
8 terteskjell
Brød
600 g tynnskåret kjøtt
600 g svinefilet eller annen svinekjøtt
250 g kylling bryst eller lår uten ben
500 g fisk skåret i terninger.
100 g ferdigpilledereker ca 200 g med skall
8 seikaker
1 boks Lofoten sitronsaus
1 dobbel pakke hjertesalat
3 løk
350 g poteter
7 medium gulrøtter
4 tomater
3 selleristenger
1 pk med aspargesstopper
Ruccola salat eller en ønsket saltblanding.
1 mango
1 sitron
1 hvitløk
Fersk ingefær
1 chili
Fersk koriander
Fersk dill
Fersk persille
Fersk rosmarin
Malt korianderMalt spisskum
2 kanelstenger
Sweet chilisaus
madrass curry paste
røde linser
3 dl kokosmelk
Yoghurt naturell
3 ss Majones
3 ss Creme fraishe
1 ss dijon sennep
*1 flaske bbqsaus
3 ss Creme fraishe
1 ss dijon sennep
*1 flaske bbqsaus
Hvis du foretrekker å kjøpe vanlig bbq saus kan du det eller lage
Eple BBQ saus
1 hakket løk
1 chili
1 fedd presset hvitløk
2,5 dl usukret eplemos
3 ss tomatpure
1 dl mørk sirup
1 ss Worcestershire sauce
1 sitron
1/2 agurk skåret i strimlert
BASISVARER
Nøytral olje
sukker
Salt
Pepper
Hvitvins eddik
Soyasaus
eplesider eddik
Kylling buljong
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar