torsdag 22. januar 2015

Enkel pasta bolognese



Når hverdagen er hektisk og man ikke har tid til å lage alt fra bunnen av er det noen gan greit å bruke halvfabrikata.
Spagetti bolognese er en av de retter som kan være godt å lage med ferdigrodukter.

500 g spaghetti
400 g kjøttdeig
1 løk
1 stor krukke Dolmio bolognese.
Parmesan ost


Kok opp pastavann slik det står på pakken.
Hakk opp løk og stek den i en panne til den blir fin og blank, brun kjøttdeigen sammen med løken og tilsett bolognese sausen.
Mens sausen småputrer koker du opp pastaen.
Når spaghettien er ferdig er det bare å sette seg til bords og spise.
Ha på ønsket mengde med parmesan ost og pynt gjerne med litt basilikum.

Godt brød og en god salat er alltid sammen med dette.

2 kommentarer:

  1. Ser gott ut, tack för dina enkla recepttips, skulle ha dig i köket emellanåt, :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Joakim Tusen takk og bare hyggelig:)
      Liza

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...