Dette er en veldig retro måltid og det mest vanlige er å ruke fiskepudding, reker, erter og hvitsaus.
Jeg har brukt torsk og ferdig sitronsaus fra Lofoten for å gjøre den annerledes. Nå er det vel ingen begrensning på hva du kan fylle i terteskjell.
Jeg har laget mine egne terterskjell av butterdeg, men du kan bruke ferdigkjøpte.
500 g fisk skåret i terninger.
8 terteskjell
Jeg har brukt torsk og ferdig sitronsaus fra Lofoten for å gjøre den annerledes. Nå er det vel ingen begrensning på hva du kan fylle i terteskjell.
Jeg har laget mine egne terterskjell av butterdeg, men du kan bruke ferdigkjøpte.
500 g fisk skåret i terninger.
8 terteskjell
2 gurøtter skrelt og skåret i skiver
1 pk med aspargesstopper (100 g)
1 boks med Sitronsaus
100 g ferdig pillet reker
Dill til pynt.
Gi grønnsakene et lite oppkok i lettsaltet vann, skru av varmen og legg fiskebitene i samme vann for å la fiskebitene trekke litt. Sil av vannet og ha 2/3 av fisken og grønnsakene i tertene.
1 pk med aspargesstopper (100 g)
1 boks med Sitronsaus
100 g ferdig pillet reker
Dill til pynt.
Gi grønnsakene et lite oppkok i lettsaltet vann, skru av varmen og legg fiskebitene i samme vann for å la fiskebitene trekke litt. Sil av vannet og ha 2/3 av fisken og grønnsakene i tertene.
Fordel sitronsausen på terteskjellene og fyll på med resten av fisk og grønnsaker.
Bak tertene i ovnen i 5-10 minutter på 200 C.
Ha på reker og dill rett før servering og server gjerne med en salat ved siden av.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar