Er du glad i fisk? Jeg er veldig glad i fisk og forsøker å ha det minst 2 ganger i uken.
For å gjøre fisken tenåringsvennlig har jeg laget Sandwicher.
600 g torskefilet, uten skinn og bein
For å gjøre fisken tenåringsvennlig har jeg laget Sandwicher.
Dressing
2 dl lettrømme
1 ss dijonsennep
1 ts sukker
Tilbehør
8 blader romanosalat
2 stk tomat
1 gulrot
1/3 agurk
1 gulrot
1/3 agurk
8 skiver landbrød ristet eller stekt
8 skiver bacon
Fisken
2egg
1 dl mel
salt og pepper
2 ss olivenolje
1 ss smør
1 dl mel
salt og pepper
2 ss olivenolje
1 ss smør
Lag dressingen og la den stå å godgjøre seg mens du lager resten.
Stek bacon.
Vask salat og tomat, og skjær tomaten i skiver.
Riv gulrot og agurk
Rist brødskivene i tørr stekepanne.Riv gulrot og agurk
Stek bacon.
Skjær torsken i porsjonsstykker.
Visp eggene
Bland mel salt og pepper vend torskebitene i melblandingen.
Visp eggene
Bland mel salt og pepper vend torskebitene i melblandingen.
Dypp fisken i eggeblandingen og vend de igjen i melblandingen.
Stek torsken i en varm stekepanne i smør og olivenolje, i 3–4 minutter på hver side.
Legg salat, torsk, dressing, gulrot, agurk, dressing, bacon og tomat på halvparten av brødskivene og dekk dem med de andre skivene.
Da er det bare å kose seg:)
Da er det bare å kose seg:)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar