søndag 25. januar 2015

Bounty sans sucre


Jentene elsker Bounty eller snop, kake og dessert med kokos. Nå som jeg er diabetiker tenkte jeg skulle forsøke meg på å lage dem uten sukker, Jeg tar utgangspunkt i oppskriften jeg brukte på kaken med sjokolademousse, men bytter ut melisen med agavesirup.

Til 20 stk
150 g kokosolje
0,5 dl kokosmelk
6 ss agavesirup
230 g kokos

 200-250 g Sukkerfri mørksjokolade.




Smelt kokosoljen i en liten kasserolle på lav temperatur.
Tilsett kokosmelk og agavesirup, kok opp og bland godt.
Ta kasserollen av varmen og tilsett kokosen.
 Ha kokosmassen i former eller i en firkantet form. Press  massen sammen og sett den kaldt.
Smelt sjokoladen over vannbad, husk at den ikke skal overstige 40 C,
Temperer sjokoladen.
Ta frem kokosbitene og dypp dem i sjokoladen.


2 kommentarer:

  1. Hvor er den formen fra? Den ser da smart ut!

    SvarSlett
  2. Hei Trine
    Det er en halv cakepops form. Jeg vant den i en give away for noen år siden, men det finnes i butikker som selger kake utstyr.
    Klem
    Liza

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...