fredag 3. februar 2012

Rask fiskegrateng

Det ble en del fisk igjen tilovers i går.
15 åringen liker ikke kokt fisk eller stekt fisk, men sushi og fiskegrateng går ned på høykant og sånn har han vært siden han begynte å spise fast føde, 2 år gammel elsket han sushi.
I går trakk jeg litt mer fisk enn hva som er passe for oss 6 slik at vi kunne ha fiskegrateng i dag.
til en form kokte jeg opp 
250 g makaroni
og lagde
1 pose Toro hvitaus
blandet inn 
1/8 pose med lapskausblanding
250 g kokt hvitfisk
helte det i en form, hadde 
1 lag med skivet gulost
strødde
brødsmuler over osten
 bakte dette på 200 grader Celsius 
i ca 20 minutter eller til den er gyllen i fargen.
Serverte med revne gulrøtter


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...