mandag 8. mai 2017

Strimlet østersopp burger

Bbq pulled mushroom burgers, strimlet soppburger, vegetarisk burger
Har du prøvd å lage strimlet østerssoppburger? Er du glad i sopp og ønsker noen kjøttfrie måltider, da må du prøve disse. Stekt strimlet østerssopp trukket i bbqsaus servert mellom godt brød sammen med salat. Dette er en burger for grill elskere som du kan tilberede på komfyren og nyte samtidig nyte hele året.

4-6 burgere, kommer an på brød størrelse




1 hakket løk
1 kg strimlet østerssopp
1 ts malt spisskum
Salt og pepper, etter ønske
BBQ saus
4-6 Hamburgerbrød
Tomat skiver

Salat

2 hjertesalat
2 epler
1 agurk
2-3 dl rømme
1 ss hvitløkspulver
1 ss sennep
Salt og pepper etter ønske

Pulled oyster mushrooms, burger, vegetarisk burger, strimlet soppburger, Lizas matverden
Brun løken i en panne med litt olje på medium varme, tilsett soppen og stek til soppen blir slapp og krydre blandingen. og stek i 1-2 minutter til.

Der etter har du i ønsket mengde bbq saus og rør, varm opp over middels til lav varme i ytterligere 2-3 minutter til bqq saus og sopp blir gjennomvarmet. Bbq-sausen skal dekke soppen, klissete men ikke rennende saus.



Pulled oyster mushrooms with bbq sauce
Salat 

Strimle hjertesalaten tynt, riv eplene og agurk. 

Dressingen rømme, hvitløkspulver, sennep og salt og pepper etter smak.

Bland dette i en bolle og la blandingen stå og godgjøre seg.

Da er det bare å sette sammen burgerne. Ha en god porsjon med strimlet sopp på hamburgerbrød bunnen, så noen tomatskiver, topp med salaten og siste halvdel av hamburgerbrødet.

På bildet nedenfor lagde jeg dem uten bbq saus og krydret den bare med salt og pepper. Ikke alle i familien liker bbqsaus.

Da er det bare å kose seg med et deilig kjøttfritt måltid.

Pulled oyster mushroom burger

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...