Skål!!! Det er fredag, så et lite drink innlegg fra meg i dag, rosé sangria med eple juice, eplebiter, jordbær og litt mynte. Tenkte jeg skulle ta frem en klassiker i dag, jeg ble påminnet om denne drinken da jeg var i Aten for noen uker siden. Der fikk vi en som var laget av hvitvin og ananasjuice. Men siden vi er i Norge og det er 17. mai snart tenkte jeg dene kunne være mer passende. Deilig lett sommerdrikke til en varm solskinnsdag. Uff, det kan kanskje bli en stund til, slik som været har vært i det siste. Vi får håpe på bedre vær slik at vi kan nyte et glass med sangria eller flere i løpet av sommeren.
1 flaske rosé vin
7,5 dl eple juice
10 friske jordbær delt i fire
1 eple skåret i terninger
En håndfull mynteblader
Vil du ha den sterkere ha i litt vodka eller mer vin.
Vil du ha den søtere som de ofte serverer den i syden har du i litt sukker.
Bland rosé vin og eplejuice i en bolle eller en stor mugge.
Bland resten av ingrediensene i og la blandingen stå i kjøleskapet noen timer før servering, slik at alle smakene får godgjort seg.
Ha en god fredag kjære lesere.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar