Som noen av de faste leserene av bloggen og følgerene på Instagram har fått med meg, er at jeg har fire barn og de er veldig forskjellige i mat veien. Når jeg bare hadde de tre eldste hadde jeg en grønnsak-, kjøtt og karbospiser og slet med å få i to av dem de andre matgruppene de ikke var så begeistret for. Jeg pleide å spøke om at jeg bare kunne sende tallerkene rundt og alt ble spist opp:)
Når det kommer til koreansk bbq type mat, hvor man pakker inn maten i salatblader er de ganske forent og jeg forsøker å ha dette så ofte så mulig.
Her kommer det en oppskrift på kvasi koreansk style;)
men du kan jo spise maten på denne måten med agre typer marinader og sauser
Til 4 personer trenger du:
1 kylling
For vegetarisk alternativ bruk fast fritert tofu
1 slange agurk
2 stilker vårløk
1/2 pakke bønneskudd
Fritterte glassnudler
2 salat hoder
Kimchee hvis du liker det
Her har jeg 2 bryststykker og to benfrie lår biter
Marinerer dette i Galbi saus som jeg har laget på forhånd
Steker kjøttet og skjær kyllingen i strimler
Du tar litt av hvert og har det på salat blad, dypp gjerne kjøttbitene i sausen.
Et annet alternativ er å blande grønnsakene og saus og ha blandingen på salatbladet
Ha bønneskudd og strimlede grønnsaker i en bolle,
ha i den pikante ssamjangsausen og blander godt.
Du spiser dette med å ha litt strimlet kyllingen, grønnsaksblandingen og risnudler på et salatblad,
ruller bladet sammen og spiser.
ruller bladet sammen og spiser.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar