torsdag 28. mars 2013

Blomster cupcakes til påsken

Jeg lengter etter våren og å kose meg i hagen med blomsterstell, inntil videre får jeg bake cupcakes og pynte de med blomster. Disse kakene er smaksatt med frisk sitron og smørkremene er smaksatt og farget med naturlig bærjuicer.

Til 24 muffins/2 normale muffinsbrett:


Forvarm ovnen til 190 grader Celsius
250 g romtemperert smør
250 g sukker
finrevet skall av 1 sitron
saften av 1 sitron
4 store egg
250 g hvetemel
3 ts bakepulver

Rør smør og sukker hvitt.
Ha i sitronskall og juice, fortsett å røre, så tilsett eggene en og en.
Bland hvetemel og bakepulveret i en bolle og sikt det så inn i smørblandingen på medium hastighet, du ønsker en luftig kake og ikke seig.
Fyll formene og bak disse midt i ovnen i 15 minutter.

Bringebærsmørkrem

250 g smør
250 g melis
0,75 dl bringebærsaft fra friske eller frosne bringebær

Rør smør og melis hvitt med en kjøkkenmaskin, fortsett og mikse og hell saften av bringebær i røren forsiktig  mens maskinen går.

For blåbærsmørkremen gjør det samme som over men erstatt bringebærsaften med blåbærsaft av fiske eller frosne bær
Jeg har brukt pettal og leaf tipper til å sprøyte med og pyntet med kakepynt.

4 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...