Jeg lengter etter våren og å kose meg i hagen med blomsterstell, inntil videre får jeg bake cupcakes og pynte de med blomster. Disse kakene er smaksatt med frisk sitron og smørkremene er smaksatt og farget med naturlig bærjuicer.
Forvarm ovnen til 190 grader Celsius
250 g romtemperert smør
250 g sukker
finrevet skall av 1 sitron
saften av 1 sitron
4 store egg
250 g hvetemel
3 ts bakepulver
Rør smør og sukker hvitt.
Ha i sitronskall og juice, fortsett å røre, så tilsett eggene en og en.
Bland hvetemel og bakepulveret i en bolle og sikt det så inn i smørblandingen på medium hastighet, du ønsker en luftig kake og ikke seig.
Fyll formene og bak disse midt i ovnen i 15 minutter.
Bringebærsmørkrem
250 g smør
250 g melis
0,75 dl bringebærsaft fra friske eller frosne bringebær
Rør smør og melis hvitt med en kjøkkenmaskin, fortsett og mikse og hell saften av bringebær i røren forsiktig mens maskinen går.
Så freshe og fine de var :D Fristende!
SvarSlettTusen takk, søte deg:)
SlettKjempefine :)
SvarSlettTakk takk:)
Slett