Disse vaflene minner meg om de asiatiske pannekakene med bønnespirer, vårløk og sjømat, en liten rett min mor er veldig glad i og som jeg har lært å like etterhvert.
Jeg har brukt
2 egg
1 dl lysglutenfri blanding
(du kan bruke vanlig hvetemel)
1 dl melk
1 revet gulrot
revet kål tog ost ilsvarende mengde som gulroten
1/2 revet løk
Skivet purreløk, tilsvarende mengde løken
Blander egg, melblanding og melk.
Bland de revne grønnsakene med egg og melkeblandingen.
Stek disse i et forvarmet vaffeljern til de er gylne, jeg hadde remulade til
Remulade
1 dl fin hakket sylteagurker
1/2 dl finhakket løk
1 del Creme fraishe
1 del Hellmans majones
bruk så mye majones og creme fraishe til remuladen har fått den type konsistens du liker.
Bland alt godt og la det stå å god gjøre seg før servering
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar