torsdag 25. oktober 2012

Vafler med grønnsaker

Disse vaflene minner meg om de asiatiske pannekakene med bønnespirer, vårløk og sjømat, en liten rett min mor er veldig glad i og som jeg har lært å like etterhvert.


Jeg har brukt
2 egg
1 dl lysglutenfri blanding
(du kan bruke vanlig hvetemel)
1 dl melk
1 revet gulrot
revet kål tog ost ilsvarende mengde som gulroten
1/2 revet løk
Skivet purreløk, tilsvarende mengde løken

Blander egg, melblanding og melk. 
Bland de revne grønnsakene med egg og melkeblandingen.
Stek disse i et forvarmet vaffeljern til de er gylne, jeg hadde remulade til 


Remulade
1 dl fin hakket sylteagurker 
1/2 dl finhakket løk
1 del Creme fraishe
1 del Hellmans majones
bruk så mye majones og creme fraishe til remuladen har fått den type konsistens du liker.
Bland alt godt og la det stå å god gjøre seg før servering


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...