Egentlig skulle vi ha dette i går, men vi ble invitert bort og da måtte vi se bort fra menyplanen igjen.
Benyttet min vanlige pizzadeig
3 deler mel(1,5 liter)
1 deler vann(5 dl)
olivenolje(0,5 dl)
pk tørrgjær
1,5 ts salt
Kjevlet til runde leiver og fylte men kylling, pesto og gräddost
Normalt ville jeg ha brukt vår vanlige blanding mozzeralla, cheddar og norvegia, men hadde en stor pakke med gräddost igjen etter julen så jeg forsøkte meg på den. Resultatet som dere ser ble ganske rennende.
0,5 kg kylling bryst skåret i små biter, freses opp i en panne med noen spiseskje pesto, bruk det du føler for.
Benyttet min vanlige pizzadeig
3 deler mel(1,5 liter)
1 deler vann(5 dl)
olivenolje(0,5 dl)
pk tørrgjær
1,5 ts salt
Kjevlet til runde leiver og fylte men kylling, pesto og gräddost
Normalt ville jeg ha brukt vår vanlige blanding mozzeralla, cheddar og norvegia, men hadde en stor pakke med gräddost igjen etter julen så jeg forsøkte meg på den. Resultatet som dere ser ble ganske rennende.
0,5 kg kylling bryst skåret i små biter, freses opp i en panne med noen spiseskje pesto, bruk det du føler for.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar