Sider
Start
OPPSKRIFTER
Diabetikere og allergikere
Instagram
Meg i media
Om bloggen
Kontakt
torsdag 1. desember 2011
Kongekrabbe
I dag koste vi oss med kongekrabbe og under her skal jeg vise hvordan du enkelt fjerner skallet fra kjøttet med enkle inngrep. Jeg lærte dette på en krabbe restaurant i Sør Korea for noen år siden.
Krabbe legg
klippe toppen
Så klipper man to hakk like oven for leddet
Da skal det se slik ut
brekker forsiktig
og trekk av skallet
man kan gjøre det med alle leddene
Så blir det ikke så grisete å spise:)
1 kommentar:
Hildes Scrappeunivers
3. desember 2011 kl. 19:55
Kongekrabbe er noe av det beste jeg vet!
Kos deg i helgen!
Klem
Svar
Slett
Svar
Svar
Legg til kommentar
Last inn mer ...
Nyere innlegg
Eldre innlegg
Startsiden
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Kongekrabbe er noe av det beste jeg vet!
SvarSlettKos deg i helgen!
Klem