onsdag 7. desember 2011

Hvit sjokolade pannacotta


Ingredienser:
til ca.8 porsjoner
4 gelatinplater
legges i bløtt i kaldt vann og når det er bløtt helles overflødig vann ut 
2 vaniljestenger
snittes og skraper ut frøene og har frøene i sammen med
8 dl kremfløte
1 ss sukker
kok opp og reduser varmen til medium varme, ha i
200 g hakket hvit sjokolade
og rør til all sjokoladen er smeltet.
varm opp geleen til den smelter og ha det i fløte og sjokolade blandingen og rør rundt til alt er godt blandet.
Ha blandingen i porsjonsformer og la det stå kjølig til det stivner.
Jeg hadde en halv til en pasjonsfrukt i hver av krukkene uten noe ekstra søtning, synes at pannacottaen er så søt i seg selv at det ville være godt med en syrlig kontrast.


1 kommentar:

  1. Dette er så utrolig godt, skal prøve meg på din oppskrift en dag!
    Ha en fin helg, håper du har bedre vær enn oss i Stavanger, skikkelig surt her i dag.
    Heldigvis har man en god unnskyldning til å bruke tid på kjøkkenet da! hehe
    Bakedag med ungene.:)
    Vi snakkes!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...