Ingredienser:
til ca.8 porsjoner
4 gelatinplater
legges i bløtt i kaldt vann og når det er bløtt helles overflødig vann ut
2 vaniljestenger
snittes og skraper ut frøene og har frøene i sammen med
8 dl kremfløte
1 ss sukker
kok opp og reduser varmen til medium varme, ha i
200 g hakket hvit sjokolade
og rør til all sjokoladen er smeltet.
varm opp geleen til den smelter og ha det i fløte og sjokolade blandingen og rør rundt til alt er godt blandet.
Ha blandingen i porsjonsformer og la det stå kjølig til det stivner.
Jeg hadde en halv til en pasjonsfrukt i hver av krukkene uten noe ekstra søtning, synes at pannacottaen er så søt i seg selv at det ville være godt med en syrlig kontrast.
Dette er så utrolig godt, skal prøve meg på din oppskrift en dag!
SvarSlettHa en fin helg, håper du har bedre vær enn oss i Stavanger, skikkelig surt her i dag.
Heldigvis har man en god unnskyldning til å bruke tid på kjøkkenet da! hehe
Bakedag med ungene.:)
Vi snakkes!