Jeg husket ikke for jeg var ikke med sørover, jeg måtte dessverre jobbe. Barna beskrev sausen og da forsøkte jeg å lage saus etter beste evne. Orechiette med kjøttsaus med italiensk pølse, problemet var mangelen på italienskpølse, vi hadde spansk og fransk og valget falt på den franske saucisson rustique.
Jeg lagde sausen slik
1 medium finhakket løk
freses i en caserolle med
400 g kyllingkjøttdeig
og
180 g finhakket spekepølse
Ha i
2 hermetikkbokser med hakket tomater
2 ss tomatpuree
2 kylling buljongterninger
litt oregano, basillikum
Og lot dette putre i 1,5 time, hvis du ikke har tid til å vente på at tomatenes sødme skal komme frem kan du ha i 1 ts sukker og da har du et måltid som er ferdig på 30 minutter.
Serverte orechiette og kjøttsaus med en enkel fenikkel salat
oppskåret fenikkel, god olivenolje og maldonsalt
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar