Kakene kan sikker lages laktosefri også hvis du bytter ut smøret med laktosefri margarin som kam kjøpes i daglivarebutikken
250 g smør
smelt og avkjøl
4 egg
250 g sukker
piskes nesten til eggedosis
ha i
225 g glutenfrittmel
Når jeg bruker vanlig hvetemel bruker jeg 200 g
1/2 ts kardemomme
og det avkjølte smøret.
Husk å ikke røre for mye, når du ser at den er klumpfri, så slutt å røre, du vil ikke røre ut all luften ut av eggene i røren, da blir kakene veldig kompakte.
Når røren er ferdig så er det bare å steke kakene i et krumkakejern.
Test ut noen kaker først, for alle jern er forskjellige. Jeg tar en toppet ts med røren, har den i jernet, legger lokket forsiktig på og teller til 20. Hvis du synes røren blir skjør ha i litt mer mel for å gjøre den mer kompakt.
Lag kremmerhus, skåler eller den form du kunne tenke deg.
Server gjerne med krem og multer eller annet godt.
mmmm! Ser helt nydelig ut!
SvarSlettklem
Tusen takk:)
SvarSlettHei!
SvarSlettHar selv laget glutenfrie krumkaker, noe som jeg synes smakte akkurat som krumkaker av hvetemel. Jeg lagde de glutenfrie krumkakene kun på potetmel, så det er et fint alternativ hvis man ikke har tilgang på glutenfritt mel :)
Hei Rebecca
SlettPotetmel er et godt alternativ:) Det glutenfrie melet jeg brukte fant jeg på Rema.
Klem
Liza
Er kjempedårlig til å bake, men er glad i det som er glutenfritt :) Ser veldig godt ut, spesielt med krem ved siden av!
SvarSlettDersom du har lyst til å blogge videre fremover fra et splitter nytt Samsung nettbrett, kan du bli med på konkurransen jeg har på bloggen min: http://rikellerfattig.blogg.no/
:)
SlettHei,har kjøpt gutenfri fin kakemiks..tenkte å lage disse.
SvarSlettEr det feil sort??
Det vet jeg ikke, men det er bare å prøve, det jeg brukte var fin kakemiks det også men fra et annet merke.
SlettLykke til, det blir sikker bra det også.
Klem
Liza
Betyr det at det ser bra ut?
SvarSlett