Daddel sirup er et godt alternativ som søtning til pannekaker, lapper, sveler eller andre ting man har sirup på.
Dette er ikke et sukkerfritt, men siden man bruker moste dadler vil den inneholde mye fiber også. Denne oppskriften gir sirupen en mer puré aktig konsistens, men det er daddelsirup å få kjøpt som har konsistens som vanlig sirup.
Dette er ikke et sukkerfritt, men siden man bruker moste dadler vil den inneholde mye fiber også. Denne oppskriften gir sirupen en mer puré aktig konsistens, men det er daddelsirup å få kjøpt som har konsistens som vanlig sirup.
2 dl dadler
4 dl vann
1-2 ss fersk sitronsaft
Fjern stenen i dadlene og ha de i en kasserolle.
Fjern stenen i dadlene og ha de i en kasserolle.
mos blandingen med en stavmikser og kok opp, sil blandingen og kok opp igjen.
Når blandingen blir så tykk at den dekker baksiden av en skje er den ferdig. Hell blandingen i en steril flaske og oppbevar den kjølig
Når blandingen blir så tykk at den dekker baksiden av en skje er den ferdig. Hell blandingen i en steril flaske og oppbevar den kjølig
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar