mandag 9. desember 2013

Konfekt med Cocosa olje og kokosblomst sukker

Sunnere konfekt som smaker herlig sier man vel ikke nei til.
Disse er godbitene er laget med Cocosa ekstra virgin olje Ecuador Organic 70% sjokolade fra Soma Nordic og de er super enkle å lage.
Skal man lage Delfiakake så anbefales det å bytte ut delfiafettet med cocosa, det er mye bedre for kroppen.
Jeg har blandet tørkede inkabær, gojibær og svarte morbær sammen med hasselnøtter og mandler i disse små bitene 



100 g Cocosa extra virgin
200 g mørk sjokolade
1-2 ss Kokosblomst sukker 
Hakkede nøtter og tørket frukt og bær etter ønske.

Smelt sjokolade og Cocosa over vannbad, pass på at massen ikke overstiger 40 grader Celsius.
Ha i ønsket nøtter, frukt og bær.
Jeg hakket opp de tørkede bærene jeg brukte, siden de er litt seigere og hardere.
Fyll små konfekt former og vent til de stivner.


4 kommentarer:

  1. hei hvor kjøper du Goji morbær og Inkabær?

    SvarSlett
    Svar
    1. Du får kjøpt bærene i helsekost butikker.
      mvh
      Liza

      Slett
  2. takker kansje vi kjøpe i utenlandsbutikk billig der

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...