Er det noe jeg koser meg med i julen, så er det å lage godter, sukkertøy, sjokolader, kaker osv.
Jeg lager ikke alltid det samme hver Jul og denne gangen har jeg ikke laget like mye som jeg pleier, det var dette med tid da:) Jeg klager ikke og får jeg ikke laget alt, gjør det ikke noe så lenge jeg har noe og i verste fall får jeg kjøpe resten.
Du trenger
Sjokolade, mørk-, hvit- og/eller melkesjokolade.
Noe å tenke på er hva slags sjokolade du bruker, jo bedre sjokolade, jo bedre resultat og de vil smake bedre.
Noe å tenke på er hva slags sjokolade du bruker, jo bedre sjokolade, jo bedre resultat og de vil smake bedre.
Til pynt kan du sukkertøy, nøtter, tørket bær og frukter eller det du ønsker å ha på.
Du trenger pinner eller sugerør, jeg har brukt sugerør fra Den Lille Festfabrikken
Du trenger pinner eller sugerør, jeg har brukt sugerør fra Den Lille Festfabrikken
Lager du de en tid i forveien må du temperere sjokoladen og lagre den riktig, slik at du ikke får hvite flekker på den. Derfor er det fint å lage sjokolade godter samme dagen som de skal serveres;)
Smelt sjokoladen over vannbad.
Ta en skje med sjokolade og hell det på en plate med bakepapir.
Ta pinnen eller sugerøret og vri den inn i midten av sjokolade pletten, ved å vri den når du legger den i så får du sjokolade hele veien rundt og du får festet den skikkelig.
Ta pinnen eller sugerøret og vri den inn i midten av sjokolade pletten, ved å vri den når du legger den i så får du sjokolade hele veien rundt og du får festet den skikkelig.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar