Matbloggsentralen hadde et innlegg http://www.matbloggsentralen.com/2012/08/arets-epleoppskrift-etterlyses-av.html og jeg synes det er morsomt å eksperimentere litt og forsøkte meg på en riotto med eple til Eplefestivalen Eplefest sin konkurranse se HER.
Så jeg har laget eplerisotto med mynte og pistasjpanert torkeloin biter.
Eplerisotto
2 dl risottoris
1 ss smør
3,5 dl eplejuice
1 eple skåret i småterninger.
1 ss strimlet mynteblader
Freste risottoris i smør og lot det småkoke i eplejuice i 15minutter, ha i eplebitene og la det småkoke 5 minutter til.
Pistasjpanert fiskebiter
50 g finhakket pistasjnøtter
1 pisket egg
200 g torskeloin
maisennamel
salt
Salt fisken og del den i 6 like store biter,
Dpp de i maisennamelet, rist av overflødig mel og dypp bitene i det piskede egget og dekk bitene med hakket pistasjnøtter. Stek bitene i en panne med smør til de blir gjennomstekte.
Jeg la en epleskive på tallerkene så risotto, fiskebit og garnerte med strimlet rødbeter, litt mynte og drysset litt hakket pistsjnøtter.
Jeg har stemt på deg! :)
SvarSlett