Denne paneringen synes jeg er veldig god og glutenfri. Jeg tar laksebitene og dypper i maizennamel rister av overflødig mel, har laksen i lett pisket egg og til slutt grov kasavamel før jeg steker laksen i økologisk cocosfett(cocosa for steking). Serverer med lime og ingefærmajones, dampet brokkoli og blomkål
2 ss majones
1 ss creme fraishe
1 ss creme fraishe
1 ts limesaft
1/2 ts revet fersk ingefær
salte etter smak
du lager så stor porsjon du ønsker
For å gjøre risen litt mer spennende og sunnere, hadde jeg i hirsefrø før jeg kokte den opp.
blandingsforholdene 4 dl ris 1/2 dl hirsefrø.
du lager så stor porsjon du ønsker
For å gjøre risen litt mer spennende og sunnere, hadde jeg i hirsefrø før jeg kokte den opp.
blandingsforholdene 4 dl ris 1/2 dl hirsefrø.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar