onsdag 10. april 2013

Enkel laksemiddag

Denne retten er rask å lage og passer bra til en hektisk hverdag. Enkel og lett på smak og få ingredienser.
Hvis du serverer denne retten med poteter eller ris, så vil jeg påstå å si at det tar like lang tid å lage dette som å koke risen eller potetene.


Jeg brukte 
ca. 250 g laks pr voksen person
salt og pepper
1 ss smør
1 medium gulrot pr person
1/4 til 1/3 agurk pr person
1-2 poteter pr person
Rømme(jeg var tom, derfor er det ikke med på bilde)
Du begynner med å sette over potetene
høvler agurken med en ostehøvel og gulrøttene med en potetskreller.
 Som dressing brukte jeg noen skjeer av denne daddel og balsamico blandingen fra Fibonacci. Den er fin og rund i smaken og enklere enn å blande sammen sukker og eddik, men du kan gjøre det også eller bruke ferdig balsamicosirup.
salte og steke fisken i litt smør på middelsvarme i ca 10 minutter.
Server med poteter og rømme hvis du vil. Hvis du ønsker å kjøre denne helt lavkarbo, så øk fiske mengden med 100 g pr person.
Enkel hverdagsmiddag på kun kort tid:)
  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...