Disse kantarellene er fra Rema, men de smakte like godt for det, dessuten slapp jeg alle myggstikkene jeg får når jeg vandrer rundt i skogen.
Raviolien jeg har brukt er ferdig kjøpt, men skal lage et innlegg om hvordan man lager etterhvert:)
og da kan man trykke HER for å se.
Jeg serverte den med en enkel fløtesaus med basillikum, skinke og parmesan.
3 dl fløte
8 skiver med ferdigskåret skinke
1,5 dl revet parmesanost
2 ss hakket fersk basillikum
1/2 kg kantareller
Raviolien jeg har brukt er ferdig kjøpt, men skal lage et innlegg om hvordan man lager etterhvert:)
og da kan man trykke HER for å se.
Jeg serverte den med en enkel fløtesaus med basillikum, skinke og parmesan.
3 dl fløte
8 skiver med ferdigskåret skinke
1,5 dl revet parmesanost
2 ss hakket fersk basillikum
1/2 kg kantareller
først freste jeg kantarellene i litt smør i en kaserolle
La kantarellene til side og freste oppskåret skinke
Kadde i fløte basillikum og parmesan og ga det et raskt oppkok.
Hvis du synes at sausen blir for tynn, ha i litt sause jevner til den får den tykkelsen du ønsker.
Salt og pepre etter smak:)
Hei, Liza!
SvarSlettDette ser nydelig ut. Plukket kantareller forrige uker og jeg skjønner hva du mener med mygg! hehe.
Kunne dessverre ikke komme til mathallen pga. jobb, sånn er det å være kokk dessverre. Men nå har jeg hvertfall fått meg nytt kamera og er tilbake for fullt på bloggen.
Mvh, Helene