Når man er på instagram ser man jo så mye og får lyst til å prøve litt forskjellig.
Disse eggene fant jeg inne hos @clari88e_8, de så litt 70 talls ut, vet ikke hvorfor, men bare det inntrykket jeg fikk. Uansett jeg måtte jo prøve å lage dette.
Super enkle å lage og morsomt tilbehør til helgefrokosten.
1-2 egg pr person
litt salt
pålegg salami, skinke eller bacon
gressløk
Forvarm ovnen til 150 grader C.
Du begynner med å skille eggene du trenger, vær forsiktig slik at ikke plommen sprekker.
Stivpisk eggehviten, jeg overpisket for å gi dem
denne litt rufsete og fluffy looken,
Kle en bakeplate med bakepapir og sprøut ut små reder tilsvarende mengde egg du har brukt.
Legg eggeplommene forsiktig i redet, salt etter ønske og bak midt i ovnen i 10-12 minutter
Jeg brukte litt oppskåret salami og gressløk på mine egg:)
Ha en god frokost!
Hvordan ble de konsistensmessig når de var ferdig?
SvarSlettHei Trine
SlettDe ble luftig myke med en rennende plomme:)
Klem
Liza