Årets første hjemmelagde middag ble dette, entrecôte med sautert babyspinat, løk og paprika.
Rask og enkel, bare fire ingredienser pluss litt salt og pepper. Jeg fikk lyst på noe enkelt og disse ingrediensene lå i kjøleskapet etter romjulen og måtte brukes. Jeg kunne nok ha tilsatt litt mer spennende urter og krydderier, men det gjorde jeg ikke denne gangen.
Til 4 personer
100-200 g Entrecôte pr. person
dette er avhengi av hvor mye kjøtt du ønsker å spise.
500 g babyspinat
2 små løk
1 passe stor paprika.
smør til steking
salt og pepper
Skjær løk og paprika i små biter
Stek kjøttet slik du ønsker, salte og peppre etter ønske og la den hvile.
Brun løk og paprika i en panne med litt smør og tilsett spinaten.
Grønnsakene er ferdig når spinaten begynner å bli litt slapp.
Legg grønnsakene på en tallerken, legg på kjøttet og server.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar