Bildet er lånt fra bloggen hennes |
Under Matbloggtreff 2016 møtte jeg Cecilie Hauge Ågotnes, en hyggelig, sprudlende bergenser. Cecilie er damen bak bloggen lavfodmap.no og forfatter av to lavFODMAP bøker.
Hva betyr egentlig FODMAP, jo det står for Fermenterbare Oligosakkarider, Disakkarider, Monosakkarider og Polyoler, og er en samlebetegnelse for visse kortkjedede karbohydrater som kan trigge symptomer hos mennesker med irritabel tarmer.
Bildet er lånt fra bloggen hennes |
På lavfodmap.no finner du god mat for sensitive mager, tips, råd og oppskrifter for kosthold basert på lavFODMAP, glutenfritt og laktosefritt.
Er magen litt tverr, men finner ingen feil, da kan det hende at magen har blitt sensitiv.
Er du nysgjerrig på hva dette er, ja så klikk deg inn HER og ta en titt på bloggen hennes
Klikk på bildet under, så kommer du til oppskriften henns på glutenfrie LavFODMAP skillingsboller
Bildet lånt av lavfodmap.no |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar