mandag 27. juni 2016

Deilige sunne juicer og desserter med en slow juicer

Innlegg inneholder link til test produktet.

Vi har testet en Panasonic Slow Juicer MJ-L500. Denne lille maskinen kan bearbeide fersk og frossen frukt og grønnsaker, og samtidig bevare de verdifulle enzymene og næringsstoffene.
MiniMeg og jeg har drukket immune boosters, detox juicer, og laget frosne godsaker.


Tidligere når jeg har laget nice cream har jeg brukt en blender, men det er ikke den ideelle måten å gjøre det på. Du må dyttene den frosne frukten hele tiden og maskinen stopper ofte og det tar litt tid å lage den. Den tiden det tar å lage får ingrediensene tid til å smelte, men du får fremdeles en semi frossen godsak, litt som en softis.
Denne juiceren er rask og moser frossen frukt og bær på et lite øyeblikk. 500 gram frossne fruktbiter ble til mos i underkant av to minutter, vel kanskje tre.
Vi forsøkte oss på to forskjellige nice cream, en vegansk iskrem som er uten tilsatt sukker og er laktosefri, du benytter deg kun av frossen frukt og bær og eventuelt grønnsaker. Den ene var med ananas, mango og papaya og
den andre var med jordbær, bringebær og banan. I slow juiceren ble alt finmost og konsistenesn er som en deilig sorbet, men mye sunnere.
Lager du saftis eller annen fuktbasert is på pinne, men du ender opp med en krystallisert ispinne og når du sutter på den så ender du opp med en klup med is på pinne.
Vi forsøkte å lage ispinner med den frosne frukten, Først moste vi fruktbitene, rørte litt rundt for å blande de forskjellige fruktene godt og puttet mosen i former. Resultatet ser du i bildet over, perfekt tekstur uten iskrystaller.
Å lage juice har blitt veldig ppopulært i det siste og å drikke juice har blitt mer enn å bare slukke tørsten. Dangens frukt og grønnsaks juicer er veldig helsebingende. Noen går så så langst som å si at juicing kan forebygge kreft, men juicing kan gi immunsystemet en liten boost og senke faren for hjerte- og karsykdommer. Og ikke minst kan juicing sammen med en vell balansert diet og treninghjelpe deg med å gå ned i vekt.

Oppskriftene jeg har brukt er fra The Juice Master, Jason Vale
Styrke immunforsvaret: The Turbo Express
Ingredienser:
2 grønne epler
En håndfull spnat
1 akive agurk
1 skive lime
Halv stangselleri stil
¼ ananas
¼ avokado

Helsemessige fordeler: Denne juicen booster immunsystemet, den er rik på kalium, vitamin C og jern.  Juicen hjelper med produksjon av røde blodlgemer. den inneholder masse proteiner og naturlige sukkerarter som hjelper de hvite blodlegemer bekjempe infeksjon.
Resne fordøyelsessystemet: The Detox
Ingredienser:
2 grønne epler
¼ agurk
1 stilk stangselleri
En håndfull spinat
En håndfull blanding grønt som persille og brønnkarse.
Helsemessige fordeler: Alle de ferske grønnsaker hjelper til å rense fordøyelsessystemet og er surhetsregulerend.
Styrke skjelettet: The Iron Man
Ingredienser:
1 grønt eple
¼ ananas,
¼ banan
200 g naturell yoghurt
½ tsp spirulina


Helsemessige fordeler: Denne juicen inneholder en del jern og jern er bra for hår og negler og ikke minst forbedre din konsentrasjon. Juicen er også full av kalsium som er bra for tenner og bein.

Denne juiceren er enkel å bruke, den er rask og den er enkel å rengjøre. Instruksjonene anbefaler at du ikke la maskinen kjøre i mer enn 15 minutter, til daglig bruk er det ikke behov for å la maskinen gå så lenge, når vi har laget våre styrke drikker tar bare noen minutter å tilberede. Det samme gjelder or frossen frukt og grønt er det det samme, du får deillig nice cream på kun få minutter.

Jeg gir denne maskinen to tomler opp og den skal defenitivt brukes mye i løpet av sommeren.  Jeg har allerede ideer til sunne frosne godter til barna.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...