fredag 17. juni 2016

Matbloggtreff 2016


Bildet arrangert av Ina fra @mattpaabordet fra snapchattene til @trinesmatblogg, @greenbonanza, @frutimian, @matpaabordet og min @al_gojen(analiza)
PS inneholder link til sponsorer av treffet

Rene matbloggtreff er sjeldne, men det hender at noen klarer å arrangere et en gang i blant.
Tidligere denne måneden har Ina fra Mat på bordet arrangert potluck matbloggtreff på Sentralen AS studioet til Hanne og Nadin i Rosemary and the deerhunters.

Nå har ikke jeg veldig stor erfaring med internasjonale bloggtreff, men treffene i Norge er fantastisk flotte. Små og store bloggere møtes over kos og prat, vi deler tips og råd tilknyttet blogging, være seg fotografering, skrivebøker osv. Her er ingen blogger for stor eller for liten og via bloggene våre føles det som om vi allerede kjenner hverandre.
Fru Timian griller svinekoteletter til fellesbordet. Bildet lånt av @kremno_elin

Til en potluck har alle med seg noe til fellesbordet, og til denne manglet det heller ikke noe, alle hadde med seg noe godt og vi var så heldige og fikk til og med sponset litt godsaker,
laks fra Salma, ost fra Osteriet, kjøtt, kylling og spekeskinke fra Gilde/Nortura, svinekoteletter fra Brødrene Ringstad

Normalt lager man rettene ferdig før man kommer på slike tilstelninger, men siden vi fikk en del mat sponset så mange av rettene ble tilberedt i studiokjøkkenet. Dette ga oss en gyllen anledning til å gå rundt og mingle, enten ved å hjelpe til og assistere de som allerede var i gang med å lage mat eller bare å skravle med de som jobbet. Jeg gjorde det siste, det ble trangt rundt arbeidsbenken og siden trekløveret under holdt på med sitt og allerede hadde en haug med assistenter, da kunne jeg likså godt skygge banen og skravle. Jo flere kokker, jo mere søl, er det ikke det man sier.

Ina-Janine, Trine og Tove bildet lånt av @kremno_elin
Mitt bidrag til festbordet var tilbehør til grillmaten, Smør med ramsløk pesto, ramsløk kimchi og soyasyltet ramsløk.

Her er det en liste over fest deltagerne, klikk deg inn på sidene deres, der er det masse inspirasjon å hente.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...