lørdag 22. februar 2014

Kveldstur til Nortura

I forrige uke  var jeg en tur innom vårpyntet Nortura og fikk smake på nyheter som er på vei.
Det var mye godt så det er bare å glede seg.



 De har utviklet nye pølsesmaker, burgere, kylling med marinader og forskjellige kjøtt til grilling.
Jeg hadde en favoritt i hver kategori.
1.Knekk grillpølse hvor de ikke bruker syntetisk pølseskinn som ble veldig saftig og smakfull.
2. Gourmet burger av Limousin og Charolais
3. Kylling overlår med BBQ smak
4. Entrecote:)
Etter prøvesmaking av de nye produktene bel vi invitert ned til det aller helligste,
testkjøkkenet deres. Her i det helligste av helligste fikk vi ikke lov til å ta bilder, vel noen fikk vi lov til å ta.
 På testkjøkkenet fikk vi en liten omvisning om hvordan de tester og eksperimenterer seg frem til gode produkter og smaker. Vi bloggere fikk lage burgere, vi fikk velge kjøttet vi ønsket å bruke og
benytte oss av tilbehør som kjøkkentet hadde å tilby.
 Jeg valgte entrecote som ble hakket oppfor hånd.
Da jeg kom hjem måtte jeg så klart lage det til barna også og da var det rett ned på Kiwi og handle inn ingredienser.
 1 kg håndhakket entrecote ble til 5 burgere som jeg serverte i burgerbrød med ost, salat, agurk og guacamole. Jeg valgte enkle smaker for å kunne smake entrecoten.





3 kommentarer:

  1. Takk for en hyggelig kveld, Analiza. Bildene fra kvelden ble superfine. Har cravings på det kamerat "ditt" :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk takk, jeg hadde det veldig hyggelig,

      Slett
  2. Jeg bare gleder meg over at du koser deg og inpirerer med bloggen din ( og instagram) Det er en liten hilden inne på bloggen min : http://fargeklatt1.blogspot.no/2014/02/bloggvenner.html... og du er fri til å takke ja eller nei til den :)
    Klem, gleder meg til å si hei i morgen :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...