tirsdag 28. juni 2011

Middag 29.5.2011 BBQ okse høyrygg, buttermilk biscuits, coleslaw & salat

Okse høyrygg med bbq saus, buttermilk biscuits, colslaw og enkel salat.
 buttermilk buiscuits er nesten some scones men lufigere og mykere, de skal vel egentlig også være runde ,em jeg har bare skåret de i firkanter for enkelthetensskyld.
For noen år siden var vi på et spisested hvor de serverte Biff av høyrygg som ble trukket i god kraft i 24 timer og grillet med BBQ saus, etter det når vi  skal ha noe som er innsauset i barbeque saus hjemme velger vi å bruke høyrygg eller okse bibringe, det blir så mørt og smakfult. I Oakland var det en gang et take out sted som het Flits BBQ, der serverte de vanlige baby back ribs og beef ribs, beef ribsene var skikkelig gode, mer smak enn svine ribbene. Et av våre favoritt bbq steder er Fogo de chao og deres beef ribs er bare kjempe god. For dere som har spist Brasiliansk bbq vet hvordan man får severt kjøttet, men av en eller annen merkelig årsak må man spørre etter okse ribben. I Sør Korea var også bibringe en høydare på grillen, jeg tror bibringen er undervurdert som grillmat her hjemme.
Til dessert hadde vi rabarbra smuldrepai med vanilje is.
Vi er glad i syrlige desserter i denne familien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...