Okse høyrygg med bbq saus, buttermilk biscuits, colslaw og enkel salat.
 buttermilk buiscuits  er nesten some scones men lufigere og mykere, de skal vel egentlig også  være runde ,em jeg har bare skåret de i firkanter for  enkelthetensskyld.
For noen år siden var vi på et spisested hvor de  serverte Biff av høyrygg som ble trukket i god kraft i 24 timer og  grillet med BBQ saus, etter det når vi  skal ha noe som er innsauset i  barbeque saus hjemme velger vi å bruke høyrygg eller okse bibringe, det  blir så mørt og smakfult. I Oakland var det en gang et take out sted som  het Flits BBQ,  der serverte de vanlige baby back ribs og beef ribs, beef ribsene var  skikkelig gode, mer smak enn svine ribbene. Et av våre favoritt bbq  steder er Fogo de chao og deres beef ribs  er bare kjempe god. For dere som har spist Brasiliansk bbq vet hvordan  man får severt kjøttet, men av en eller annen merkelig årsak må man  spørre etter okse ribben. I Sør Korea var også bibringe en høydare på  grillen, jeg tror bibringen er undervurdert som grillmat her hjemme.Til dessert hadde vi rabarbra smuldrepai med vanilje is.
Vi er glad i syrlige desserter i denne familien.
 
 
 
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar