tirsdag 5. juni 2012

Lun og kald rabarbrapike

Rabarbra er herlig og slik mange sikkert har forstått er vi glad i syrlige desserter her i familien.
Og oftest er vi litt kjedelige for vi har våre favoritter og helst av den enkle sorten.
Denne er enkel å lage 

Jeg bruker 
ca 1 liter oppskåret rabarbra
mellom 0,5
til 1 dl vann
koker dette mørt og tilsetter ønsket mengde søtning
Vi er alle forskjellige så det er best å prøve seg frem, det er det jeg gjør for frukt og bær er forskjellig fra gang til gang.
Som smuler har jeg brukt en blanding av müsli, knuste digestives og frysetørkede jordbær, var tom for jordbær dessverre.
like deler müsli og digestives og en håndfull frysetørret jordbær
Så legges det i glass
smuler
vaniljeis
rabarbra kompott og mere smuler
eller bare bruke kompotten over isen.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...