torsdag 27. april 2017

Kokos- og sjokolademelk chiapudding



Deilig pudding du kan nyte døgnet rundt, som snacks, til frokost, som mellommåltid eller dessert.
Laktosefri sjokolade glede proppet med omega 3, toppet med jordbær, rå Kakao nibs og hakkede mandler.

Denne grøten lager du gjerne kvelden før om du skal nyte den om morgenen. På morgenen hvis den skal spises på ettermiddagen. Chia frøene trenger gjerne noen timer for å utvide seg og bli geleaktig

Til ca 4 porsjoner trenger du:




5 dl Kokos og sjokolademelk/soya sjokolademelken
10 ss chiafrø
1 ts vaniljepulver eller ekstrakt
Topping:

Jordbær
Kakao nib
Mandler

Bland ingrediensene i en bolle og visp.

Fordel i fire porsjons glass, husk å spare litt plass på toppen!

La blandingen stå kjølig i noen timer, gjerne over natten.

Topp med jordbær, rå kakao nibs, hakkede mandler eller annet ønskelig topping.

Disse holder seg i 3-4 dager i kjøleskapet.

Bland ingrediensene i en bolle og visp.

Fordel i fire porsjons glass, husk å spare litt plass på toppen!

La blandingen stå kjølig i noen timer, gjerne over natten.

Topp med jordbær, rå kakao nibs, hakkede mandler eller annet ønskelig topping.


Disse holder seg i 3-4 dager i kjøleskapet.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...