tirsdag 20. mars 2012

Vinn frokostkurv fra melk.no


Frokostkalkulator
Har du lyst til å vinne en fantastisk frokostkurv fra melk.no(opplysningskontoret for meieriprodukter)?
På blant annet denne bloggen vil de ha en liten konkurranse gående hvor du kan vinne en kurv med masse deilige produkter til frokost: brød, pålegg, frukt, grønnsaker, oster osv.
Melk.no ønsker å bevistgjøre folk deres frokost vaner og på å spise en sunn og næringsrik frokost. Opplysningskontoret for meieriprodukter/melk.no har utarbeidet en frokostkalkulator som skal hjelpe deg å se hvordan næringsfordelingen er i den frokosten du spiser. 
Det du må gjøre er å ta frokost testen på melk.no sin frokostkalkulator og skriv resultatet i kommentarfeltet under, anonyme uten blogg kan være med, bare gi meg et lite hint om hvem du er eller send meg e-post på lizasmatverden@gmail.com

1 lodd for test og kommentar
1 lodd for å linke til denne konkurransen fra din side, bruk bildet over.
Så her kan man få to lodd tilsammen.

NB: BARE DE MED NORSKE ADRESSER KAN VÆRE MED PÅ KONKURRANSEN
ellers er testen åpen for alle


Ingen lodd for å like facebook siden eller å bli medlem denne gangen, men det hadde vært hyggelig om dere gjorde det allikevel.

Er det mange som tar testen og kommenterer kan det hende at jeg blir i så godt humør at det kommer flere premier her.

 Trekkning 10.4.2012

Lykke til
Siden til opplysningskontoret for meieriprodukter har mer enn bare frokost test

Har du lyst til å lese om at frokost øker konsentrasjon, hjelper oss å holde vekten eller gjør at vi spiser sunnere, kan du klikke her.

melk.no har de mer enn 700 oppskrifter og over 300 artikler og tips om ernæring.
  Klikk her for å komme til den.


55 kommentarer:

  1. Mitt resultat ble "ganske bra", men frokosten var visstnok "vel stor". Må innrømme at jeg kanskje la til litt mye, men det var lett å bli revet med og fantasere litt om drømmefrokosten :)

    SvarSlett
  2. Uff, litt for for stor:-)

    PGG

    SvarSlett
  3. Mitt resultat ble : Frokosten din er variert og gir deg kalsium. Innholdet av kalorier og proteiner er lavt. Et høyere kaloriinntak kan gi flere næringsstoffer. Test andre matvarer, og sjekk om de fyller behovene dine bedre.

    Mvh Monika(nika_nor@hotmail.com)

    SvarSlett
  4. Min frokost er ''Ganske bra. Frokosten din er variert og gir deg kalsium. Den inneholder lite kalorier og mye proteiner. Test andre matvarer, og sjekk om de fyller behovene dine bedre.''

    - Kristin, Kristin Middagstips

    SvarSlett
  5. Min frokost ble "Ganske bra".
    "Du er nesten i mål! Frokosten din er variert, gir deg kalsium og passe proteinmengde. Kaloriinnholdet er for lavt. Du kan gjerne spise en litt større frokost. Test andre matvarer, og sjekk om de fyller behovene dine bedre."

    Mvh Beate M B
    beate_myran(ætt)hotmail.com

    SvarSlett
  6. Mitt resultat ble :Ganske bra

    Frokosten din er variert og gir deg kalsium. Innholdet av kalorier og proteiner er lavt. Et høyere kaloriinntak kan gi flere næringsstoffer. Test andre matvarer, og sjekk om de fyller behovene dine bedre.

    SvarSlett
  7. Resultaten mitt: Veldig bra
    Veldig bra! Frokosten din har en variasjon av matvarer og er passe stor. Den bidrar med en rekke næringsstoffer kroppen trenger, blant annet kalsium og proteiner. Du gir kroppen din en god start på dagen!


    Camilla, toyotacrown (ætt) hotmail.com

    SvarSlett
  8. Hmmm, jeg fikk Ikke fullt så bra
    Frokosten din er variert, men inneholder lite kalorier. Innholdet av kalsium og proteiner er lavt. Et høyere kaloriinntak kan gi flere viktige næringsstoffer. Husk at meieriprodukter inneholder kalsium og proteiner.

    SvarSlett
  9. Ikke fullt så bra fikk jeg. For lite kalorier og protein. Artig test, skal se om jeg kan forandre litt på frokostvanene mine.

    Spirulin@hotmail.no

    SvarSlett
  10. Ikke fult så bra på grunn av for høyt kalori innhold :P Jeg valgte produkter jeg pleier å spise til frokost, men valgte litt mange produkter kanskje :) Fikk ellers bra på resten av scorene!

    kskolt@yahoo.no

    SvarSlett
  11. To stjerner - kunne med fordel få inn enda flere kalorier :)Men tror egentlig det var greit, fordi jeg fikk ikke lagt inn vita hjertego' smøret mitt siden jeg ikke fant det. Det var en kjekk test :)

    karina.bolseth@gmail.com

    SvarSlett
  12. Jeg fikk veldig bra, kalorier supert, proteiner og kalsium passe:)
    Peanøttsmør:D

    SvarSlett
  13. Ganske bra

    Du er nesten i mål! Frokosten din er variert, gir deg kalsium og passe proteinmengde. Kaloriinnholdet er litt lavt. Du kan spise en litt større frokost. Test andre matvarer, og sjekk om de fyller behovene dine bedre

    SvarSlett
  14. Du er nesten i mål! Frokosten din gir deg passe mye kalorier, gir deg kalsium og er variert. Den inneholder lite proteiner. Melk og meieriprodukter er matvarer som inneholder proteiner.

    hrm>

    SvarSlett
  15. Hei!
    Jeg blir med og tar 2 lodd.
    Mitt resultat ble: Ganske bra. Du er nesten i mål! Frokosten din er variert, gir deg kalsium og passe proteinmengde. Kaloriinnholdet er for lavt. Du kan gjerne spise en litt større frokost.

    Ha en fin dag videre
    Klem :D

    SvarSlett
  16. Jeg er med :D deltar med 1 lodd :) Mitt resultat ble: Ganske bra.
    Du er nesten i mål! Din frokost er variert. Den inneholder kalsium og har et passe kaloriinnhold. Proteininnholdet er derimot høyt. Test andre matvarer, og sjekk om de fyller behovene dine bedre

    Rannveig Kh, rankh@hotmail.no

    SvarSlett
  17. Jeg blir med og tar 2 lodd. :)

    Resultatet mitt ble "Ikke fullt så bra. Frokosten din er variert, men inneholder lite kalorier. Innholdet av kalsium og proteiner er lavt. Et høyere kaloriinntak kan gi flere viktige næringsstoffer. Husk at meieriprodukter inneholder kalsium og proteiner."

    Jeg burde vel kikke litt på hvordan jeg kan forbedre det!

    SvarSlett
  18. Jeg fikk :

    Ikke fullt så bra
    Frokosten din inneholder lite kalorier, kalsium og proteiner. Den er lite variert. Høyere og mer variert kaloriinntak kan gi deg flere viktige næringsstoffer. Husk at meieriprodukter inneholder kalsium og proteiner.


    Hmm..Vet jo det egentlig selv så..Skjerpings! Skal bli flinkere!

    Klem Charlotte

    SvarSlett
  19. "Ganske bra. Du er nesten i mål! Din frokost er variert. Den inneholder kalsium og har et passe kaloriinnhold. Proteininnholdet er derimot høyt. Test andre matvarer, og sjekk om de fyller behovene dine bedre."

    -Helene-
    riola@live.no

    SvarSlett
  20. (Giraffens kaos)
    Ganske bra **
    Frokosten din er variert og gir deg kalsium. Innholdet av kalorier og proteiner er lavt. Et høyere kaloriinntak kan gi flere næringsstoffer. Test andre matvarer, og sjekk om de fyller behovene dine bedre.

    SvarSlett
  21. Ikke fullt så bra "Frokosten din inneholder lite kalorier, kalsium og proteiner. Den er lite variert. Høyere og mer variert kaloriinntak kan gi deg flere viktige næringsstoffer. Husk at meieriprodukter inneholder kalsium og proteiner."Uff det stemmer nok det

    Hilsen
    Nina
    nina@phototrim.com

    SvarSlett
  22. Frokosten din er variert, men inneholder lite kalorier. Innholdet av kalsium og proteiner er lavt. Et høyere kaloriinntak kan gi flere viktige næringsstoffer. Husk at meieriprodukter inneholder kalsium og proteiner.

    sorgenfri2#hotmail.com

    SvarSlett
  23. For en fin test egentlig, artig :)
    Jeg fikk 2 stjerner og dommen ble slik: Frokosten din er variert og gir deg kalsium. Den inneholder lite kalorier og mye proteiner. Test andre matvarer, og sjekk om de fyller behovene dine bedre.

    Stor stas med den premien, hørtes jo flott ut:)

    Tvi tvi:)

    Klem Line

    SvarSlett
  24. Min ble vurdert til "ganske bra" :)1 lodd på meg.
    ingridengh at hotmail.com

    SvarSlett
  25. ganske bra
    Du er nesten i mål! Frokosten din er variert, gir deg kalsium og passe proteinmengde. Kaloriinnholdet er for lavt. Du kan gjerne spise en litt større frokost. Test andre matvarer, og sjekk om de fyller behovene dine bedre.
    Tar 1 lodd.
    Janne
    jannebabzen@hotmail.com

    SvarSlett
  26. Veldig bra! Frokosten din har en variasjon av matvarer og er passe stor. Den bidrar med en rekke næringsstoffer kroppen trenger, blant annet kalsium og proteiner. Du gir kroppen din en god start på dagen!

    Men test-alternativene stemte ikke helt for meg. Jeg spiser "selvkomponert" frokostblanding, ikke ferdig müsli. Og jeg savnet vann som drikke-alternativ.
    1 lodd på meg.

    i_sen3@yahoo.no

    SvarSlett
  27. ●♥✿❀Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ❀✿♥●
    Ganske Bra!

    Du er nesten i mål! Frokosten din er variert, gir deg kalsium og passe proteinmengde. Kaloriinnholdet er litt lavt. Du kan spise en litt større frokost. Test andre matvarer, og sjekk om de fyller behovene dine bedre.

    1 lodd på meg :)

    ●♥✿❀Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ❀✿♥●

    charlotte_kolnes@hotmail.com

    SvarSlett
  28. Ganske bra! "Frokosten din er variert og gir deg kalsium. Innholdet av kalorier og proteiner er lavt. Et høyere kaloriinntak kan gi flere næringsstoffer. Test andre matvarer, og sjekk om de fyller behovene dine bedre."
    1 lodd til meg :)
    Klem fra Tonje

    SvarSlett
  29. Arti konkurranse, men jeg er ikke så god på frokost i ukene. Det blir ofte litt fullkornsflak, litt banan og melk, eller 2-3 skorper med magrarin på jobb. Lykke til alle frokostmenneskene:)

    SvarSlett
  30. "Ganske bra. Du er nesten i mål! Din frokost er variert. Den inneholder kalsium og har et passe kaloriinnhold. Proteininnholdet er derimot høyt. Test andre matvarer, og sjekk om de fyller behovene dine bedre."

    snefrid1@msn.com

    SvarSlett
  31. Hei! Eg fekk "Ganske bra": "Frokosten din er variert og gir deg kalsium. Den inneholder mye kalorier og proteiner. Velg gjerne matvarer med lavere kaloriinnhold. Test andre matvarer, fortrinnsvis med lite kalorier, og sjekk om de fyller behovene dine bedre"

    Eg slengte nok inn meir enn normalt. Blei litt riven med, og klikka inn f.eks meir pålegg enn normalt.

    SvarSlett
  32. jeg fikk : ikke fult så bra.Frokosten din er variert, men inneholder lite kalorier. Innholdet av kalsium og proteiner er lavt.

    SvarSlett
  33. Ikke fullt så bra


    Frokosten din er variert, men inneholder lite kalorier. Innholdet av kalsium og proteiner er lavt. Et høyere kaloriinntak kan gi flere viktige næringsstoffer. Husk at meieriprodukter inneholder kalsium og proteiner.

    Bloggen min: http://billigpanett.blogspot.com/

    SvarSlett
  34. Jeg fikk "ganske bra" :Du er nesten i mål! Frokosten din gir deg passe mye kalorier og proteiner, og er variert. Frokosten inneholder lite kalsium. Melk og meieriprodukter inneholder kalsium, og 3 porsjoner meieriprodukter om dagen sikrer kalsiumbehovet ditt.

    epost: s.cingule(at)gmail.com

    SvarSlett
  35. Hei, jeg er med!

    Jeg fikk ganske bra. Litt for lite protein og litt for lite kalorier. Bra på kalsium.

    E-post: kjoekkentjeneste@gmail.com

    SvarSlett
  36. Veldig bra! Frokosten din har en variasjon av matvarer og er passe stor. Den bidrar med en rekke næringsstoffer kroppen trenger, blant annet kalsium og proteiner. Du gir kroppen din en god start på dagen!
    Dette er svaret etter dagens frokost;)

    Ha en flott dag;)

    SvarSlett
  37. Her er mitt resultat:
    Ganske bra.
    Du er nesten i mål! Frokosten din er variert, gir deg kalsium og passe proteinmengde. Kaloriinnholdet er litt lavt. Du kan spise en litt større frokost. Test andre matvarer, og sjekk om de fyller behovene dine bedre.

    Ida Lind
    urettferdig(ætt)live.com

    Jeg tar ett lodd :)

    SvarSlett
  38. Jeg fikk ganske bra :)
    Du er nesten i mål! Frokosten din gir deg passe mye kalorier og proteiner, og er variert. Frokosten inneholder lite kalsium. Melk og meieriprodukter inneholder kalsium, og 3 porsjoner meieriprodukter om dagen sikrer kalsiumbehovet ditt!!

    Ole-Martin
    olejen(ætt)live.no

    SvarSlett
  39. Ikke fullt så bra:-/
    tjbolst@online.no

    SvarSlett
  40. Her er min - ikke fult så bra: Frokosten din er variert, men inneholder lite kalorier. Innholdet av kalsium og proteiner er lavt. Et høyere kaloriinntak kan gi flere viktige næringsstoffer. Husk at meieriprodukter inneholder kalsium og proteiner.

    Har lenket her for å få 2 lodd: http://konkurranseblogg.blogspot.com/2012/03/vinn-frokostkurv.html

    Ha en herlig helg, og lykke til i min giveaway ♥

    Klem fra Hilde

    SvarSlett
  41. Min frokost:
    Veldig bra! Frokosten din har en variasjon av matvarer og er passe stor. Den bidrar med en rekke næringsstoffer kroppen trenger, blant annet kalsium og proteiner. Du gir kroppen din en god start på dagen!

    1 lodd for kommentar. :)

    SvarSlett
  42. "Ganske bra" sier den. Litt for stor, og "for mye proteiner" - men det liker jeg.

    SvarSlett
  43. Ganske bra
    Du er nesten i mål! Frokosten din er variert, gir deg kalsium og passe proteinmengde. Kaloriinnholdet er for lavt. Du kan gjerne spise en litt større frokost. Test andre matvarer, og sjekk om de fyller behovene dine bedre.

    SvarSlett
  44. A. V.

    Ganske bra

    Du er nesten i mål! Din frokost er variert. Den inneholder kalsium og har et passe kaloriinnhold. Proteininnholdet er derimot høyt. Test andre matvarer, og sjekk om de fyller behovene dine bedre.

    SvarSlett
  45. Ganske bra, du er nesten i mål, kalorier og kalsium passe, prteiner litt for høyt.
    KKJ

    SvarSlett
  46. Ganske bra , du er nesten i mål, kalorier supert, kalsium passe, proteiner for høyt
    HMG

    SvarSlett
  47. Ganske bra. Frokosten din er variert og gir deg kalsium. Innholdet av kalorier og proteiner er lavt. Et høyere kaloriinntak kan gi flere næringsstoffer. Test andre matvarer, og sjekk om de fyller behovene dine bedre. Hilsen annemaritorgersrud@hotmail.com

    SvarSlett
  48. mamlene.blogspot.com31. mars 2012 kl. 01:16

    Frokosten din er variert. Innholdet av proteiner og kalorier er høyt, mens kalsium er lavt. Husk at 3 porsjoner magre meieriprodukter sikrer ditt daglige kalsiumbehov, men har et redusert fettinnhold.

    har linket på bloggen :-)

    SvarSlett
  49. Jeg fikk ganske bra :) Litt for lite kalorier, passe med proteiner og kalsium.

    SvarSlett
  50. Jeg fikk: Veldig bra! Frokosten din har en variasjon av matvarer og er passe stor. Den bidrar med en rekke næringsstoffer kroppen trenger, blant annet kalsium og proteiner. Du gir kroppen din en god start på dagen!
    God påske!
    Hilsen siljaco@hotmail.com

    SvarSlett
  51. Jeg fikk: Frokosten din er variert og gir deg kalsium. Innholdet av kalorier og proteiner er lavt. Et høyere kaloriinntak kan gi flere næringsstoffer. Test andre matvarer, og sjekk om de fyller behovene dine bedre.

    henrietteborgund@hotmail.com

    SvarSlett
  52. Ganske bra. Frokosten din er variert og inneholder en passe mengde protein. Den inneholder få kalorier og lite kalsium. Høyere kaloriinntak kan gi flere næringsstoffer. 3 porsjoner meieriprodukter daglig kan sikre kalsiumbehovet.

    benmaas(at)hotmail.no

    SvarSlett
  53. Ganske Bra
    Du er nesten i mål! Frokosten din er variert, gir deg kalsium og passe proteinmengde. Kaloriinnholdet er litt lavt. Du kan spise en litt større frokost. Test andre matvarer, og sjekk om de fyller behovene dine bedre.

    kjerstiogkim@hotmail.com

    SvarSlett
  54. Henger meg med i siste liten ;)
    Ganske bra:Du er nesten i mål! Frokosten din er variert, gir deg kalsium og passe proteinmengde. Kaloriinnholdet er for lavt. Du kan gjerne spise en litt større frokost. Test andre matvarer, og sjekk om de fyller behovene dine bedre.
    Legger ut en link også, så 2 lodd til meg!
    En lien give away inne hos meg også nå ;)

    Klem Karianne

    SvarSlett
  55. Hmm trodde jeg hadde svart for lenge siden siden linken ligger inne hos meg..Ja ja det er jo heldigvis ikke for sent enda så da prøver jeg lykken!
    Rasultatet mitt ble ganske bra!Frokosten dun er variert,gir deg passe proteinmengde.
    kaloriinnholdet er for lavt..
    klem kathrin

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...