Kinesiske jiaoza , japanske goyza, koreanske mandu, tyrkiske manti , mongolske buuz eller potstickers som man sier i engelsktalelige land, kjært barna har mange navn. Disse er omtrent en og det samme, noen fyll kan variere men hoved ingrediensene er gjerne det samme. Duplingsene kan dampes, stekes eller friteres
4 ss hakket vårløk
400 g svinekjøttdeig
2 ts sesamolje
2 ts sukker
4 ss soyasaus
2 fedd presse hvitløk
2 ts finrevet fersk ingefær
Steker dette opp i en panne og lar blandingen renne av i en sil eller dørslag før jeg fyller goyza lappene
Slik ser pakken ut som jeg kjøpte på den lokale innvandrerforretningen
Man tar en lapp og pensler på pisket egg
har på fyll
bretter i to
lager brettekant
Steker dette opp i en panne og lar blandingen renne av i en sil eller dørslag før jeg fyller goyza lappene
Slik ser pakken ut som jeg kjøpte på den lokale innvandrerforretningen
Man tar en lapp og pensler på pisket egg
har på fyll
bretter i to
lager brettekant
Saus
1 dl ris eddik
1 dl soyasaus
1/2 ts knust chilliflak
1 fedd presset hvitløk
1/2 ts finrevet fersk ingefær
3 ss finhakket/revet løk
1 ts sesamolje
15 åringen hjalp mamma å lage maten i dag og han er veldig flink til å lage mat se HER
15 åringen hjalp mamma å lage maten i dag og han er veldig flink til å lage mat se HER
Så flink han er og takk for oppskriften:-)
SvarSlett