200 g mykt smør
90 g melis
100 g revet marsipan
1 stang vanilje
250 g hvetemel
rørte smør og melis hvitt
ha i resten av ingrediensene og bland til alt fester seg til vispen.
Rull til pølser 5 cm i diameter og legg det i kjøleskapet i minst 30 minutter eller over natten hvis du vil. så skjærer du pølsen i 3-5 mm tykke skiver
rørte smør og melis hvitt
ha i resten av ingrediensene og bland til alt fester seg til vispen.
Rull til pølser 5 cm i diameter og legg det i kjøleskapet i minst 30 minutter eller over natten hvis du vil. så skjærer du pølsen i 3-5 mm tykke skiver
1 eggehvite
1 dl perlesukker
Jeg hadde ikke perlesukker så jeg penslet eggehvite på oversiden og hadde på sukker gllitter i gull
Bakes midt i ovnen på 200 grader Celsius i ca 8 minutter til kanten begynner å bli gyllen og avkjøl på rist
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar