Vi har vært på harrytur i dag og hjem hadde vi med oss entrecote av mais foret storfe som vi grillet.
Til året første utegrilling, selv om vi endte med å spise inne hadde vi baktpotet til og salat med spirer.
Denne type bakt potet minner meg om min ungdom, vi som var tenåringer på 80 tallet og unge voksne på begynnelsen av 90 tallet har sikker tyllet i oss nok bakte poteter etter en tur på by'n.
Denne er relativ enkel, jeg pakket potetene i aluminiumsfolie og bakte de i ovnen på 170 grader Celsius i 2,5 timer. Servert med kryddersmør, rømme, mais og baconbiter.
Salaten besto av mungbønne spirer, ertespirer, feldtsalat, reddiker og litt strimlet isalat som ikke er avbildet.
Vi hadde ikke dressing på salaten, siden det var så mye på potetene.
Måtte bare vise kjøttstykket til kjøttelskerene der ute, ser det ikke herlig ut og dere andre ikke titt.
Vi hadde lime fromasj/pai til dessert og hjemmelaget Napoleonshatter og Haakonskaker til kaffen.
Jeg bakte ikke bunnen på paien denne gangen og byttet ut creme fraishe med rømme og hadde i 10 g med Dr. Oetker kaldrørte gelepulver, se linken lime fromasj/pai for oppskrift.
Vi hadde lime fromasj/pai til dessert og hjemmelaget Napoleonshatter og Haakonskaker til kaffen.
Jeg bakte ikke bunnen på paien denne gangen og byttet ut creme fraishe med rømme og hadde i 10 g med Dr. Oetker kaldrørte gelepulver, se linken lime fromasj/pai for oppskrift.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar