150 g smør
75 g kokosblomst sukker
75 g sukrinmelis
100 g yaconsirup
Smelt alt sammen og rør inn
250 g havregryn (gjerne en blanding av store og lettkokte)
150 g hakket nøtter, frø og tørkede bær
Jeg brukte en blanding valnøtter, mandler, gresskarfrø, solsikkefrø, chiaxfrø, inka bær(physalis) og Goji bær
Ha oppi havregryn og valgte frø/nøtter og bær, og bland godt.
Tøm over i en form rundt 20x 25 cm, formen og press blandingen utover i et jevnt lag.
Bruk f.eks baksiden på en skje til å jevne ut overflaten.
Sett i ovnen i ca 25 minutter.
Ta formen ut av ovnen og markér forsiktig med en kniv der du vil skjære opp bitene.
La müslli bar'ene avkjøles før du skjærer helt gjennom.
Bitene holder seg godt i en tett boks eller pose i noen dager, men kan også fint fryses.
Middagen i dag var det far som måtte ut å hente:) Sushi fra Moss Sushi
Så veldig godt ut! Skulle ønske mannen min spiste sushi.
SvarSlettHa en fin kveld!
Klem