Denne retten er super enkel og kjempe god hvis du liker fisk da;)
Når du åpner pakken ved bordet lukter det bare herlig
For en person gjør du slik:
På et stykke aluminiumsfolie har du ca. 2 poteter skåret i skiver, så legger du fisk over potetene salte og pepre etter ønske. Ha de grønnsakene du ønsker over fisken, jeg hadde løk og gulrøtter, smør og hakket bladpersille.
Pakk sammen og bak i ovnen i 45 minutter på 175 grader Celsius
Mandag: Kremet kyllinggryte med ris og grønnsaker
Tirsdag: Konvoluttbakt laksefileter med grønnsaker, smør og urter
Onsdag: Betasuppe
Torsdag: Spise hos svigermor
Fredag: Pasta med laks og fløtesaus
Lørdag: Hjemmelaget hamburger med bacon, aromasopp og Dennymikes bbq saus
Søndag: Stekt entrecote, med fløtegratinerte grønnsaker
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar